Skip links

Проверен медицински персонал, медицински сестри за домови за стари лица услуги за стари лица како и за клиники и болници

Проверен медицински персонал, медицински сестри за домови за стари лица услуги за стари лица како и за клиники и болници.

Проверен медицински персонал, медицински сестри за домови за стари лица услуги за стари лица како и за клиники и болници. Проверен медицински персонал, медицински сестри за домови за стари лица услуги за стари лица како и за клиники и болници.

Брз процес за неколку дена

Со помош на нашето брзо процесирање ние постигнуваме да ги исполниме брзо вашите потреби.

Обезбедена работа и работно место.

Ние гарантираме дека ако некој работник не ја добие очекуваната работа ние му обезбедуваме брзо друго работно место според неговите очекувања без никакви дополнителни трошоци на кандидатот.

Нема веќе празно легло

Ние ќе ви помогнеме да најдете празно легло на сигурен начин, така што ке бидеме сигурни дека сите пациенти се сместени.

За нас

Your Future Europa GmbH

Мрежа низ цела Европа.

Your Future Europa е агенција за регрутирање со седиште во Германија која што се фокусира на професионална подршка во областа на медицинска грижа и нега за време на целиот ваш процес на запознавање, приближување, интегрирање и вработување во Германија.

100% без ризик

Врвната стручност ви обезбедува целосна сигурност во диагностицирањето, третманот и негата од страна на медицинскиот персонал.

Предности на регрутирање на медицински персонал со Your Future Europa

Огромен избор

Cо помош на нашиот проверен начин на работа ние ќе постигнеме да ви ги обезбедиме брзо вашите посакувани работни позиции.

Потреба од медицински персонал

Благодарејќи на големиот избор на медицински персонал вие секогаш ќе ги добиете вашите посакувани работни позиции.

Без ризик

Доколку не сте задоволни со понуденото работно место во првите три месеци ние брзо ќе ви понудиме замена без никаква надокнада.

Факти

Your Future Europa GmbH

Повеќе од само HeadHunting

Ние се потпираме на огромно професионална мрежа бо областа на медицината, медицински сестри/техничари и физиотерапевти, и затоа секогаш успеаме брзо да најдеме адекуатен персонал за сите потреби. Со повеќе од 5 години работно искуство во областа на медицината ние секогаш можеме да ги потполниме испразнетите работни места со квалификувани специјалисти. Ние гарантираме дека ќе најдеме квалификуван вработник за вас.

Ние имаме пратено повеќе од 450 специализирани роботници во Германија

450+
Ставени кандидати
180+
Клиенти
5
Години практично искуство

Ние сме адеквантоно место каде што можете да се обратите во врска со аплицирање и вработување во областа на медицината поточно во областа на здравствената заштита.

Xhuli Hisenaj

Управниот директор

Твојата идна Европа е основана во 2017 година од Џули Хисенај. Родена во Косово, Џули со своите родители дошла во Германија на единаесетгодишна возраст. По обуката како медицинска сестра во Хановер, таа работела во болница дванаесет години. Течно зборува германски, албански, српски и англиски јазик.

Џули Хисенај има визија да им даде на другите луѓе подобра перспектива и да ги пополни слободните работни места во медицината и медицинската сестра со професионалци.

Ќе го најдеме вашиот квалификуван медицински персонал и ќе ставиме крај на ненаселените кревети!

Огромното мнозинство на установи за нега на постари лица, клиники и медицински практики се соочуваат со значителни предизвици во пронаоѓањето на квалификуван медицински сестри. Често има многу причини за тоа, но најодлучно е веројатно недостигот на квалификувани работници во Германија. Затоа поставуваме висококвалификуван медицински сестри од странство со одлично познавање на германскиот јазик.

Ние се потпираме на огромна мрежа на професионалци во медицинските сестри и медицината и затоа успеваме брзо да го пронајдеме персоналот што ви треба. Со повеќе од 5 години искуство во здравствената индустрија, можеме да ги пополниме вашите отворени позиции специјално со квалификувани професионалци.

Гарантираме дека ќе ги најдеме вистинските вработени за вас.

Еве како оди ако сакате брзо да регрутирате нови медицински сестри:

1. Правите необврзувачка истрага за персоналот.

Кликнете на копчето подолу, пополнете го краткиот формулар и информирајте не за вашите барања за персонал без обврска и ги оставате вашите податоци за контакт.

2. Ќе ви се јави член на тимот и ќе ве советува.

Ќе ве контактираме лично во рок од 48 часа за да дознаеме за вашите барања за да можеме да го најдеме вистинскиот персонал за вашите слободни работни места.

3. Ќе ви дадеме избор на соодветни кандидати.

Брзо ќе предложиме избрани кандидати кои ги задоволуваат вашите барања. На ваше барање, можеме да закажеме интервјуа за работа.