Skip links

За компаниите

Предности од регрутирање медицински сестри со вашата иднина Европа

Огромен избор

Благодарение на нашите едноставни процеси, можеме брзо да ги пополниме вашите посакувани позиции.

Соодветните медицински сестри

Благодарение на нашиот голем избор на медицински сестри, ќе можете одржливо да ги пополните сите позиции.

Без ризик

Доколку не сте задоволни со испразнетото место во првите 3 месеци, ќе ви обезбедиме замена брзо и бесплатно.

За пристапот на вашата иднина Европа

Your Future Europa е специјализирана за ангажирање на медицинските сестри и физиотерапевти, Your Future Europa нуди концепти за интегрирање на медицинските сестри и физиотерапевти во болниците, центрите за медицинска грижа, практика и безбеден амбиент.

Your Future Europa е со вас уште од почетокот на соработката се до вработувањето во Германија.

Исто така имаме и програма за Аусбилдунг од областата на медицината каде што еден курсист започнува три годишен курс во професионално училиште каде што медицинските сестри/ техничари и физиотерапевти го учат јазикот три години на одредени места. .

Фокусот на курсот е на вниманието на лекарскиот третман, негата исто така и планирање и документирање на негата и грижата.

Медицинскиот персонал може да се постави во домови за стари лица или во болници.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Пласман на медицински сестри од странство

Универзитетска диплома за медицински сестри

Познавање на германски јазик

Признати професионални титули во Германија

Како водечка компанија во соодветните земји, Your Future Europa го организира процесот на препознавање и го поддржува процесот на регрутирање од предизбор до организација на јазични курсеви до почетокот на вработувањето во Германија.

Медицинските сестри добиваат целосно признание во Германија, со што постои курс за адаптација на барање во нашата сопствена академија, Медицинска академија Европа.

450+
Ставени кандидати
180+
Клиенти
5
Години практично искуство

Еве како оди ако сакате брзо да регрутирате нови медицински сестри:

1. Правите необврзувачка истрага за персоналот.

Кликнете на копчето подолу, пополнете го краткиот формулар и информирајте не за вашите барања за персонал без обврска и ги оставате вашите податоци за контакт.

2. Ќе ви се јави член на тимот и ќе ве советува.

Ќе ве контактираме лично во рок од 48 часа за да дознаеме за вашите барања за да можеме да го најдеме вистинскиот персонал за вашите слободни работни места.

3. Ќе ви дадеме избор на соодветни кандидати.

Брзо ќе предложиме избрани кандидати кои ги задоволуваат вашите барања. На ваше барање, можеме да закажеме интервјуа за работа.