Skip links

Медицински сестри со лиценца (положен државен испит)

Професионален совет за кариера

Трајни договори

Професионално признание

Пристигнување и интеграција

Постојана поддршка

Добродојдевте кај нашиот советник за вашата идна кариера.

За нас

Your Future Europa GmbH

Ако сакате да работите како медицинска сестра во Австрија или Германија Уфе како компанија лидер во ова област ке ви помогне да ја постигнете вашата цел.

Највеќе одбираме медицински персонал, за домови за стари лица, болници, клиники, здравствени центри како и заграда црвен крст.

100% без ризик

Пратете го вашето ЦВ за аплицирање и ние ќе ве контактираме и ќе ве информираме за актуелните слободни места.

Нашата сопствена академија - MAE GmbH (Медицинска академија Европа)

MAE (Медицинска академија Европа) е наша сопствена академија кога станува збор за темата за курсеви за подготовка за испити, како и за јазични курсеви. Нудиме практичен и устен испит на знаење, практична подготовка за испит во старечка соба, подготвителен курс за испит на знаење како и испит за компетентност за медицински сестри (ниво Б2).

Полагањето на испитот за знаење ќе ви даде признание.

Така, не треба да се грижите каде да го полагате курсот за подготовка за испит. Со нас добивате сè од еден единствен извор!

Нашиот фокус е на здравјето и медицинските сестри, физиотерапевтите, акушерките, ерготерапевтите и специјализантите за нега.

Континуирано следење

Сè од еден извор

100% без ризик

Сместување на медицински сестри од:

Секое човечко суштество е архитект на сопствената иднина