Skip links

Über Uns

Your Future Europa GmbH

Повеќе од 5 години, Your Future Europa осигурува дека сестрите, клиниките и ординациите имаат безбедност за планирање и дека вашите пациенти или жители се згрижени.

Обезбедуваме медицински персонал од Косово, Македонија, Србија како и Босна. Сите наши медицински сестри имаат академски професионални дипломи, јазична компетентност Б2 и имаат признаено стручно звање во Германија, Австрија и Швајцарија.

Негувателките завршуваат јазични курсеви во нивниот дом. Тие го достигнуваат јазичното ниво Б2 од Европската референтна рамка. Во Германија, Австрија и Швајцарија се организира признавање на професионални титули. Со признание, медицинските сестри работат како медицински сестри и медицински сестри или како специјалисти за медицински сестри.

Сестринскиот персонал е подготвен за своите активности во специјализираните одделенија. Целосната академизација обезбедува квалитет на дијагноза, третман и нега од страна на медицинскиот персонал. Медицинскиот персонал се одвива низ цела Германија, особено во областа Берлин, Фрајбург, Келн, Хамбург, Хановер, Франкфурт, Дизелдорф и во Австрија.

Предности од регрутирање медицински сестри со вашата иднина Европа

Огромен избор

Благодарение на нашите едноставни процеси, можеме брзо да ги пополниме вашите посакувани позиции.

Соодветните медицински сестри

Благодарение на нашиот голем избор на медицински сестри, ќе можете одржливо да ги пополните сите позиции.

Без ризик

Доколку не сте задоволни со испразнетото место во првите 3 месеци, ќе ви обезбедиме замена брзо и бесплатно.

Xhuli Hisenaj

Управниот директор

Твојата идна Европа е основана во 2017 година од Џули Хисенај. Родена во Косово, Џули со своите родители дошла во Германија на единаесетгодишна возраст. По обуката како медицинска сестра во Хановер, таа работела во болница дванаесет години. Течно зборува германски, албански, српски и англиски јазик.

Џули Хисенај има визија да им даде на другите луѓе подобра перспектива и да ги пополни слободните работни места во медицината и медицинската сестра со професионалци.

Нашите вредности

Одговорност

Се однесуваме одговорно, бидејќи нашето мото е „Само оние кои се свесни за својата одговорност можат да постапуваат одговорно“.

Почит

Односот со почит со нашите клиенти и партнери е многу важен за нас – ова е основата за нашиот успех!

Интегритет

Довербата ни е важна. Секој што работи со вашата иднина може да биде сигурен во нашата лојалност и доверливост, било да се тоа колеги, кандидати, клиенти или добавувачи. Ние си го држиме зборот.

Инвестиција

Одење нови патишта, наоѓање иновативни решенија, размислување на среден и долг рок: вака го обликуваме нашиот бизнис.

Одржливост

Со нашата доверлива услуга за персонал, ние гарантираме дека имате планирана безбедност и дека вашите пациенти или жители се згрижени.

Тимот на Германија

XHULI HISENAJ

Управниот директор

CELINA GROTJAHN

Канцелариски менаџмент

MELANIE SCHLEGELMILCH

Регрутерин

YELIZ YAPICI

Регрутерин

ALBIONA NIKQI

Приправници

Меѓународен тим

Adelina Krasniqi Spahiu

Регионален менаџер

Gentiana Kryeziu

професор по германски јазик

Blerinë Pajaziti Ramadani

Административен асистент

Rabije Kryeziu

професор по германски јазик

Dafinë Pajaziti

Административен асистент

Erdin Kadrija

Графички дизајнер

Ndalim Jaja

Административен асистент

Lejla Rexhepi

менаџер за социјални медиуми

Rona Kaba

менаџер за социјални медиуми

Berna Hajzeri

Административен асистент

Razije Avdili

Административен асистент